E te iloa le tele o faiga lomitusi e mafai ona matou faia?

Se'i matou ta'u atu ia te oe se mea e uiga i le faagasologa pe a uma ona lolomi.

Ua vaevaeina le faiga lomitusi i faiga lomitusi masani ma faiga lomitusi faapitoa.

O faiga masani lomitusi e aofia ai:

talafou-1-1

1 Hot stamping: O le igoa faasaienisi ua taʻua o le lolomiina o le vevela vevela, e taʻua o le lomitusi vevela, e masani ona lauiloa o le vevela vevela ma le siliva vevela.

2 UV: O le moli ultraviolet, UV o le faʻapuupuuga, "UV malamalama suauu" o le igoa atoa, ma e naʻo le ultraviolet radiation e mafai ai ona faʻagogo ma faʻamalolo le vaitusi.

talafou-1-2
talafou-1-3

3. Embossing ma embossing: o le igoa faasaienisi o le embossing, ma o le faagasologa o le faia o mamanu e ala i le faia o suiga i le lotoifale i le mea lolomi e ala i le mamafa o se faagasologa o le oomiina o le ipu uamea e avea ma ipu ma le ipu pito i lalo pe a uma le pala.Vaevae i taugofie masani corrosion version ma taugata leisa lomiga togitogiga.

4 oti tipi : O le faaleoga a Guangdong o le "laumei", o lona uiga o le oti-oti.

talafou-1-4
talafou-1-5

5.Glitter : Na'o le tu'u o se vaega o le kelu i luga o le pepa, ona sausau lea o le pa'u auro i luga o le kelu.

6.Flocking: O le fufuluina lea o se vaega o le kelu i luga o le pepa, ona faapipii lea o se vaega o mea e pei o le fluff, ina ia foliga ma lagona le pepa i se ie mamoe.

talafou-1-6
talafou-1-7

O faiga fa'apitoa lomitusi o: 1. Lomitusi Inkjet 2. Lomitusi Anti-pepei

E masani ona matou faʻaogaina nei faiga pe a fai le tele o oloa.Mo se faʻataʻitaʻiga, a matou faʻapipiʻiina se taga pepa, o le logo bronzing o le a sili atu le matagofie nai lo le CMYK masani lolomi logo.A tatou mananao e fai le logo sili atu protruding, e mafai foi ona tatou faaaogaina le faiga concave-convex e faia ai le logo atoa i ai se aafiaga toomaga.O faiga eseese e talafeagai mo oloa eseese.Afai ei ai ni au fesili, e mafai foi ona e tusi se imeli e fesoʻotaʻi ma la matou 'au i soo se taimi.


Taimi meli: Nov-07-2022